Csatorna mérnök 30 % árkedvezménnyel!

Lassan itt a csatornabekötés ideje és még soha nem csinált ilyent? Nincs egyedül vele!

Érden, Diósdon, Tárnokon 20.000 család vesz részt a csatornázási programban. Közülük becslések szerint legalább 15.000 még ezután kezd el foglalkozni a kérdéssel. Ahogy telik az idő, az ezzel foglalkozó mérnököket, szolgáltatókat egyre többen keresik.

Amennyiben Ön is szeretné igénybe venni a 30 % kedvezményt, kérem, iratkozzon fel az alábbi űrlap kitöltésével (a *-al jelölt mezőket kérem mindenképpen töltse ki!)

Név:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Utca:*
Házszám:*
Mobiltelefonszám:*


A belső hálózatot érdemes hozzáértővel megterveztetni. Erre valók az akkreditált mérnökök, amelyek listáját itt találja.

“A mérnök az első telefon után rövid időn belül felkeresett, a tervezési díjból kedvezményt
adott. A munkák elvégzéséhez kivitelezőt ajánlott akik korrekt áron egy nap alatt
elvégezték a munkát.” (Egedi István)

“Gyors volt, pontos volt, volt ötlete. Aki még nem keresett mérnököt, annak üzenem, hogy keressen, mert az idő fogy, legkésőbb jövő tavasszal mindenkinek bele kell kezdenie.” (Balla Imre)

“Elvégezte a munkát a vállalt kedvezményes díjért. Jött amikor megígérte. Könnyen lehetett vele kommunikálni (elérhető volt telefonon, megértette amit mondtunk, ő is úgy beszélt, hogy mi megértsük). RUGALMAS VOLT időpont egyeztetésben.

Érdemes igénybe venni. Nekünk a kedvezménnyel megtakarított összeg a kivitelezés anyagköltségének 25%-át fedezte. Kb. 20 méter csatorna elvezetést kellett készítenünk, akinél ez a távolság csak néhány méter ott a teljes anyag költséget fedezheti a megspórolt 5.000 Ft.” (Kovács Bernadett)

“Másoknak is ajánlottam, el is fogadták és mindenki elégedett volt vele tudomásom szerint.” (Hollósi Béla)

“Ami tetszett az a gyorsaság és az ígért határidők betartása. Igyekezzenek mert egyre többen tudnak rákötni és mindenkinek sürgős a rákötés. És azért idő kell mindenhez és mindenkinek. ” (Gerzsei Attila)

Amennyiben Ön is szeretné igénybe venni a 30 % kedvezményt, kérem, iratkozzon fel az alábbi űrlap kitöltésével  (a *-al jelölt mezőket kérem mindenképpen töltse ki!)

Név:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Utca:*
Házszám:*
Mobiltelefonszám:*


Mire való az akkreditált mérnök?

A belső hálózat kiépítésénél a következőt lehet tenni:

– A tulajdonos hív egy mérnököt, aki felméri az ingatlan adottságait és javaslatot tesz arra, hogy hol, mennyi vezetéket és milyen módon kell vezetni a házi hálózatot

– Ha megvan a terv, akkor vagy az ingatlantulajdonos vagy saját maga végzi a kivitelezést vagy megbíz valakit ezzel.

– Ha meg van építve, akkor újból kihívják a mérnököt, aki átveszi az egészet és a leendő üzemeltető felé igazolja, hogy minden szakmai szabályt betartottak és üzemképes az elkészült belső hálózat.

– A szerződéskötéshez szükséges adatokat, nyilatkozatokat intézi a mérnök, így nem kell sorban állni az üzemeltető ügyfélszolgálatán.

Mennyibe kerül a mérnök szolgáltatása?

A piacon kialakult a versengő szolgáltatók között egy 15.000 Ft körüli ár. Van akinél erre rájön még az ÁFA, van aki ebből ad kedvezményt ha a kivitelezést is rábízzák.

Logikus a felvetés, hogy ha csoportosan rendelik meg, akkor milyen kedvezmény érhető el. Az erdkartya.hu oldal pontosan ezt vállalta fel. Több mérnököt keresett meg, hogy ki ad kedvezményt, ha többen rendelik meg a szolgáltatást. Volt, aki adott erre ajánlatot.

Tekintse meg az Érdi TV riportját arról, hogy miként spóroltak érdiek százai a csatornabekötés során!

This entry was posted in Nincs cimkézve. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.